Zonbescherming: Veilig werken in de zon!

Beschermfactor is onderdeel van Werkfactor Bedrijfskleding en helpt u de warme zomermaanden verantwoord door met zonbescherming en verkoeling. De werkomstandigheden in de zomer vragen om extra faciliteiten voor uw werknemers. Beschermfactor biedt verkoeling en (UV) bescherming met een gericht aanbod tegen de warme werkomstandigheden. Stel zelf een pakket samen of kies uit één van onze opties.

Uiteraard kunnen wij de producten bedrukken met uw eigen logo voor een persoonlijke twist! Neem hiervoor contact met ons op via ‘offerte aanvragen’, mail naar info@werkfactor.nl of bel naar 0512-548618. Voor vragen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Wij voorzien uw personeel graag in geschikte beschermende artikelen tegen de zon.

Ga nu naar de site!

Beschermfactor PBM
Zonbescherming

VOORDEELPAKKETTEN

BeschermFactor biedt zonbescherming en verkoeling met een gericht aanbod. Artikelen zoals zonnebrand, thermo drinkflessen en een gepersonaliseerde pet of zonnebril maken werken in de zon veiliger en draagbaar. Wij bieden in totaal twaalf producten tegen de warme werkomstandigheden. Stel zelf een pakket samen of kies uit één van onze opties:

 

Beschermfactor Basispakket: zonnebrand, zonnebril, pet en thermo drinkfles 0,75L

 

Beschermfactor Deluxe pakket: Basispakket + Koeltas, koelende handdoek

 

– Beschermfactor Premium pakket: Basispakket + koelbox, koelende handdoek, Craft dry hemd / T-shirt