BORDUREN

Bedrijfskleding krijgt pas echt een eigen uitstraling als het is voorzien van het bedrijfslogo. Je hebt daarbij de keuze tussen bedrukken  of borduren.
Afhankelijk van het aantal kledingstukken, het logo en het kledingtype adviseren we welke methode van personaliseren het meest geschikt is.
Om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat, maken onze vormgevers een ontwerp van alle kledingstukken voorzien van de logo’s. Als de kleding geborduurd moet worden, maken we een proefborduring ter goedkeuring. We stellen alles in het werk om de uitstraling van de kleding te laten aansluiten bij de uitstraling van het bedrijf van de klant.

VRAAG OFFERTE AAN

bedrijfskleding
bedrijfskleding

KLEDING BEDRUKKEN FRIESLAND

Bedrijfskleding krijgt pas echt een eigen uitstraling als het is voorzien van het bedrijfslogo. Je hebt daarbij de keuze tussen bedrukken of borduren.
Afhankelijk van het aantal kledingstukken, het logo en het kledingtype adviseren we welke methode van personaliseren het meest geschikt is.
Om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat, maken onze vormgevers een ontwerp van alle kledingstukken voorzien van de logo’s. Als de kleding bedrukt moet worden, maken we een bedrukvoorbeeld ter goedkeuring. We stellen alles in het werk om de uitstraling van de kleding te laten aansluiten bij de uitstraling van het bedrijf van de klant.

VRAAG OFFERTE AAN

CUSTOM MADE

Als het gaat om gepersonaliseerde werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres. WerkFactor biedt Custom Made producten aan op twee verschillende manieren. Zo kunnen wij samen met u, een eigen kledinglijn ontwerpen en laten produceren in de huisstijl van uw bedrijf! Daarnaast doen wij aan het upgraden van bestaande artikelen uit ons assortiment. Een extra kleur, andere knopen, of een uniek logo op het door u gekozen artikel? Geen probleem wij regelen het! Samen met onze inkoopafdeling, het naaiatelier en de borduurstudio zorgen wij ervoor dat het Custom Made naar wens is. WerkFactor, Dat Past, Dat Staat.

0512 548 618

bedrijfskleding
bedrijfskleding

PASSEN OP LOCATIE

Geen gelegenheid om in Drachten onze winkel/showroom te bezoeken en toch (snel) kleding nodig?

We komen met alle plezier bij je langs met een ruime hoeveelheid merken en modellen in alle beschikbare
maten.

Onze medewerker neemt ter plekke de maten op en zorgt ervoor dat individuele wensen, zoals het
inkorten van broeken, goed worden opgenomen en geadministreerd.

PERSOONLIJK BESTELSYSTEEM

WerkFactor biedt de mogelijkheid een persoonlijk online bestelsysteem (PBS) aan te maken, dat per bedrijf kan worden ingericht. Het persoonlijk bestelsysteem wat Werkfactor voor ogen heeft, voorziet in: degelijkheid, effectiviteit en flexibiliteit. Deze drie ijkpunten dienen als fundament voor het PBS dat ontwikkelt is.

Medewerkers of leidinggevenden kunnen daarmee eenvoudig online bestellingen doen. Het systeem geeft leidinggevenden inzicht in het aantal en de typen uitgegeven kledingstukken per medewerker.
Budgetbeheer was nog nooit zo gemakkelijk. Voor nog meer bestelgemak staan de maten en eventuele aanpassingen per medewerker geregistreerd.
Graag geven we meer informatie over het PBS en hoe we het kunnen inrichten voor jouw bedrijf.
Per werknemer kun je:

– Budgetten toekennen
– Budgetpunten toekennen
– Bestelgeschiedenis inzien
– Bestellen namens werknemer
– Maat gegevens inzien

De maten per werknemer worden persoonlijk door ons ingemeten en geregistreerd op locatie.

0512 548 618

bedrijfskleding
bedrijfskleding

KLANTERVARING

Wij zijn er trots trots op dat we de medewerkers van zoveel mooie bedrijven in de kleren mogen steken. Lees hieronder waarom klanten kiezen voor WerkFactor.

bedrijfskleding

INSPIRATIE

Benieuwd naar onze nieuwe producten en leuke weetjes binnen de Werkkledingbranche? Ga dan naar alle inspiratie om meer te ontdekken!