Klantervaringen

Wij zijn er trots trots op dat we de medewerkers van zoveel mooie bedrijven in de kleren mogen steken. Lees hieronder waarom klanten kiezen voor WerkFactor.

Van Smaak

Ons personeel moet altijd netjes gekleed zijn. Dat geldt ook voor inval- en vakantiekrachten die er soms maar een paar weken zijn. Kleding van personeel dat weggaat leveren we in bij WerkFactor en is weer beschikbaar voor nieuw personeel. WerkFactor houdt voor ons de kleding op voorraad en beoordeelt of het voor hergebruik geschikt is. Ik ben heel tevreden over de snelheid van reageren en leveren.

Dick Jansma

Paulusma Reizen

Wat mij aanspreekt in WerkFactor is de vlotte afhandeling, de flexibiliteit en het meedenken. Voor ons is het ook heel handig dat ze op een steenworp afstand zitten, zodat onze chauffeurs voor of na werktijd even langs kunnen gaan om te passen. WerkFactor houdt van al onze chauffeurs de maten bij en ook of er voor iemand iets vermaakt moet worden aan een standaardmaat. Werkt perfect!

Homme Kalma

De Vries Trappen

De samenwerking met WerkFactor is heel plezierig; ze zijn heel klantgericht en snel. De laatste tijd heb ik bijna wekelijks contact met hen omdat ons bedrijf flink aan het uitbreiden is en we voor de productieafdeling dus steeds nieuwe werkkleding nodig hebben. Ik kan ze altijd bellen en het komt altijd goed.

Yvonne van der Wal

Binnen Eten | Drinken

Als ik in de winkel kom om kleding voor de keuken en de bediening uit te zoeken word ik altijd buitengewoon plezierig geholpen. Ze denken mee en ik krijg zonder problemen bloeses mee, zodat medewerkers die bij ons kunnen passen. Elk jaar is er ruime keuze uit nieuwe modellen en trends, zowel in de winter- als de zomercollectie.

Margriet de Leur

Aardema Thuiszorg

WerkFactor is een gezellige, kleine organisatie. De lijntjes zijn kort, waardoor je meteen persoonlijk contact hebt. Wij hebben bedrijfskleding van WerkFactor voor de verpleging, de thuishulp, het klussenbedrijf én de interne patatzaak. Heel divers dus, maar dat is hun assortiment ook.

Jackelien Aardema

IFKS-skûtsje Doeke van Martena

WerkFactor levert superservice en is fijn om mee samen te werken. Wij ervaren hen als vrienden die meedenken in onze behoeften op het gebied van kleding en bescherming. Ze vragen goed door en geven vervolgens een advies dat rekening houdt met ons budget. Voor ons is WerkFactor letterlijk en figuurlijk een topleverancier. Hun vlag hangt na de wedstrijd dan ook in top als één van de sponsoren van ons wedstrijdskûtsje.

Riemer de Graaf

Fitaal Fysiotherapie

Bij WerkFactor doen ze nooit moeilijk, ze zorgen gewoon altijd voor een oplossing. Ze zijn snel en accuraat en prettig om mee samen te werken. Je merkt gewoon dat ze echt hun best doen om je te helpen. Wij zijn dik tevreden over de kleding en service van deze leverancier.

Hermien Peters

Hiemstra Bandenservice

Wij werken hier maar met z’n drieën en zijn voor WerkFactor dus niet bepaald een grote klant. Maar daar merk je qua service niks van. Ze staan altijd voor ons klaar en als ik iets nodig heb is het altijd vlot geregeld.

Simon Hiemstra

Annage Groepsuitjes & Events

Hielke en Johan van WerkFactor denken goed met ons mee over welke kleding het beste bij ons past. Ze hebben de regenkleding geleverd voor onze gasten aan boord en daarnaast dragen onze werknemers kleding met ons bedrijfslogo. Functionaliteit is voor ons het belangrijkst, maar de kleding ziet er ook heel goed uit.

Cathrienus Herrema

Van der Wiel

Het motto van Van der Wiel is: Samen maken we er werk van. En daar past WerkFactor heel goed bij. Ze zijn heel dienstbaar en toegankelijk, alles kan altijd, ze zeggen nooit nee en als iets niet leverbaar is, zoeken ze een prima alternatief. Vroeger hadden we zelf een voorraad werkkleding in ons magazijn. Dat was van alles wat. Nu hebben we eenheid en beheert WerkFactor onze voorraad werkkleding, PBM’s, schoenen en laarzen.

Baudina Ytsma

NNRD

WerkFactor levert alle werkkleding voor onze werknemers. De kleding moet goed zichtbaar zijn en bestand zijn tegen een stootje, want werken met afval vraagt om extra bescherming. Op het moment dat je bij WerkFactor binnen stapt, word je persoonlijk aangesproken. De medewerkers kennen je veelal bij naam. Dat werkt prettig, want de lijnen blijven kort. De snelle communicatie maakt dat het zakendoen met WerkFactor goed past bij NNRD.

Marijke Weessies

Vintage

Werkfactor verzorgt voor ons de kleding voor de bediening en keuken. Wij vonden het fijn dat ze met ons meedenken en verschillende varianten konden laten zien. Samen zijn we tot een mooi geheel gekomen wat perfect in de visie van ons bedrijf past. De borduring is gedetailleerd op de kleding gezet. Dit samen met de snelle levering en het ruime assortiment dat WerkFactor te bieden heeft, maakt dat wij een tevreden klant zijn en zeker blijven.

Bianca Welles

ABD

De samenwerking met Werkfactor is ronduit super. Wie je ook aan de telefoon krijgt of mailt, hij of zij denkt met je mee en snapt wat je bedoelt. Ook is het altijd een feestje als je in de winkel komt. De prijs is goed, de service super, maar de mensen maken echt het verschil! Het is dus zeker niet alleen de scherpe prijs waarom ABD al jaren zaken doet met Werkfactor.

Sjoerd Koopmans