DUURZAAMHEID/MVO

WerkFactor wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom beperken we in onze eigen bedrijfsvoering zoveel mogelijk de nadelige gevolgen voor milieu en omgeving, bijvoorbeeld door verpakkingsmaterialen waar mogelijk te hergebruiken. Onze auto’s rijden op blauwe diesel en voor het bezorgen in de naaste omgeving maken we gebruik van een Stint, een elektrische bolderwagen. Met de Stint kunnen we onze orders vrijwel CO 2 neutraal bij onze klanten brengen. Daarnaast beschikt een aantal van onze medewerkers over een elektrische fiets voor woon-werkverkeer en bezoek aan klanten in de directe omgeving.
De meeste leveranciers van WerkFactor zijn aangesloten bij de FairWear Foundation, die erop toeziet dat de internationale arbeidsnormen worden nageleefd.

0512 548 618

duurzaamheid werkfactor
milieu werkfactor

LANG LEVE BEDRIJFSKLEDING

Maar we gaan graag een stapje verder. Kwalitatieve bedrijfskleding is in onze optiek ook duurzame bedrijfskleding. Niet alleen doordat de kleding lang mee gaat en mooi blijft, maar ook doordat we een slim concept hebben ontwikkeld voor oude bedrijfskleding: Lang Leve Bedrijfskleding. Concreet houdt dit in dat klanten hun oude kleding en schoenen bij ons inleveren en inwisselen voor nieuwe. Wij zorgen ervoor dat de oude kleding verwerkt wordt tot herbruikbare grondstof en de klant weet zeker dat er nergens ongewenst kleding opduikt met het bedrijfslogo.
Zelf kun je als klant ook een bijdrage leveren aan duurzame bedrijfskleding door te kiezen voor kleding van duurzame, gerecyclede materialen. Deze artikelen komen steeds meer op de markt en we adviseren je hier graag over.

bedrijfskleding

KLANTERVARING

Wij zijn er trots trots op dat we de medewerkers van zoveel mooie bedrijven in de kleren mogen steken. Lees hieronder waarom klanten kiezen voor WerkFactor.

bedrijfskleding

INSPIRATIE

Benieuwd naar onze nieuwe producten en leuke weetjes binnen de Werkkledingbranche? Ga dan naar alle inspiratie om meer te ontdekken!