VEILIGHEIDSSCHOENEN

Bij WerkFactor vind je een grote collectie werkschoenen, werklaarzen en werkklompen voor uiteenlopende werkzaamheden. Onze Arbo-proof veiligheidsschoenen van hoogwaardige materialen voldoen aan de normen ESD, S3, S2 of S1P, zijn licht in gewicht en daardoor comfortabel. En: we hebben nu ook de eerste ‘circulaire’ veiligheidsschoen. Dat betekent dat oude werkschoenen bij ons kunnen worden ingeleverd en dat de afgedankte schoenen op een duurzame manier verwerkt worden tot nieuwe grondstoffen.

VRAAG OFFERTE AAN

PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Afhankelijk van de werkzaamheden zijn er voor veilig werken verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig zoals werkhandschoenen, adembescherming, veiligheidsbrillen of gehoorbescherming. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen welke PBM’s nodig zijn voor maximale veiligheid en comfort tijdens het werk.

KLANTERVARING

Wij zijn er trots trots op dat we de medewerkers van zoveel mooie bedrijven in de kleren mogen steken. Lees hieronder waarom klanten kiezen voor WerkFactor.

INSPIRATIE

Benieuwd naar onze nieuwe producten en leuke weetjes binnen de Werkkledingbranche? Ga dan naar alle inspiratie om meer te ontdekken!